Uusia tuulia!


 Uuden RVB ihonhoitosarjan lisäksi palvelukonsepti täydentyy upealla Wellness Paradise höyrypetihoidolla. 

Koko työporukalla lähdettiin koulutukseen ja hakemaan innolla uutta oppia hoitoon. Koulutuspaikka oli Liedossa Turun lähellä. Super mahtavan kouluttajan Pia Pennalan johdolla opimme paljon uutta! Lisäksi majoitus oli upeassa Villassa joka virkisti ja antoi puhtia työhön kaikille mukana olleille!

Siitä alkoikin todellakin Kauneudenhoidon UUSI aikakausi. Koulutukset ja upeat uutuudet seurasivat toisiaan. Kouluttajanamme toimii tänäkin päivänä mahtava - super tyyppi Pia Pennalla, hänelle isot ablodit! 🙏🏼💄

Vuonna 2011 toukokuun ensimmäisellä viikolla juhlittiin liikkeen 15-vuotis synttäreitä. Synttäriviikolla vaihtui teema joka päivä ja esittelimme tietenkin myös uutuus tuotteita! Viikko huipentui 15- vuotis juhlaan liikkeellä asiakkaille, ystäville ja yhteistyökumppaneille!



Vuosina 2002-2012 tehtiin myös huima määrä yhteistyötä mallitoimisto CRAZE:n kanssa, jota luotsasi tuolloin Päivi Turtiainen-Laakkonen. 

Olimme mukana monena vuonna Karjalainen - Neito kisoissa meikkaamassa Karjalan - Neito ehdottakaita. Olimme mukana myös monissa erilaisissa muoti näytöksissä. 

Yksi upeimmista näytöksistä, missä saimme olla mukana omalla työpanoksella, järjestettiin Kimmelin Moriz Yökerhossa vuonna 2002 Crazy Night Show nimellä!

Näytökset vaativat aina paljon työtä ja meikkausten tekoa parhaimmillaan 30 - tanssijalle. Mutta kokemus, se oli se juttu! Sai mahtavia avaimia tulevaisuuteen!

Nuo vuodet ovat jättäneet mukavat muistot hohdokkaasta mahtavasta show ajasta jossa sai aina hetken nauttia täysillä cat walk elämästä ja upeista valo showsta sekä aivan mahtavista tanssi esityksistä! 

Nyt ei voi sanoa kuin wau! Mitkä ihanat muistot tuosta Glamour ajasta onkaan. Kaikki oli järjestetty niin viimeisen päälle, kuin suuren maailman malliin ja saimme olla osana sitä. Kiitos noista vuosista Päivi Turtiainen- Laakkonen! 🙌🏽☺️✨








Kommentit

Suositut tekstit